maanantai 13. maaliskuuta 2017

7/11

Tässä yhteenveto menneestä viikosta. Nyt ei sujunut kovinkaan vahvasti.

Ma
Aamulla kymppi kevyesti kiihdytellen @4'20 ja voimatreeniä 26 minuutin verran. Kiireisen päivän lopuksi kävin vielä iltalenkillä, eli hölköttelin kevyesti huonoilla jaloilla 6 kilsaa.

Mitäs tässä nyt pitää tehdä kun MM-hiihdot ovat ohi?

Ti
Jälleen kerran alla oli katkonaisin unin sujunut yö. Heräsin kuitenkin 5:50 ja ajelin pyörällä kuntosalille. Juoksin matolla vauhtileikitellen 50 minuuttia seuraavalla kaavalla: 10x2' kovaa/1'reipasta + 10x1' kovaa/1' reipasta. Mittariin tuli 13,7 kilometriä eli keskari hieman alle 3'40/km. Yhteensä juoksua tuli 16.5 kilsaa.

Päivän mittaan tuli sitten flunssa päälle. Tavoitteita pitää olla ja seuraava tavoite on olla viikonloppuun mennessä terve.

Ke
Flunssa ihan kunnolla päällänsä. Jopa niin, että lähdin töistä pois aikaisemmin.

To
Ei auta, flunssa vaivaa. Päätin että huomenna olen terve, ei ole vaihtoehtoja.

Pe
Päätös ei pitänyt, edelleen kipeä. Eilen vedin vielä kaikki mahdolliset suihkeet ja dropit, otinpa vielä lasin konjakkiakin. Ei auttanut kuten arvata saattaa.

Enpä taida antaa tämmöisen asian pilata viikonloppua. Kuitenkin hyvät kelit tulossa niin pitäähän sitä ulkoilla, kenties jopa Kontiolahden ampumahiihtokisoissa olen paikalla. On kuitenkin tunnustettava, että neljän viikon päästä odotteleva maratonjuoksu kummittelee alitajunnassa ihan jatkuvalla syötöllä.

La
Tuntemus flunssan suhteen jatkuu samana. Periaatteessa kai pystyisin lenkille, mutta en haluaisi missään tapauksessa pahempaa tautia. Turhauttavaa tämä on, kuten sairastelu aina. Eniten harmittaa se, että tämmöinen pieni flunssa ylipäätänsä harmittaa.

Iltapäivällä kävimme katsomassa ampumahiihdon mc-kisoja Kontsalla. Olipa hyvin väkeä, ihan niin kuin MM-kisoissa 2 vuotta sitten.

Su
Sama laulu, tauti ei mene mihinkään suuntaan. Huomenna menen lenkille, pääasia on nyt saada tämä tilanne kääntymään johonkin suuuntaan. Parempaan tai huonompaan.

On muuten komiat kelit. Olisi kiva päästä nauttimaan niistä myös lenkkeilyn merkeissä.

Nyt olisi kyllä helppo siirtyä tavoitteeseen sub3h. Enpähän ole ennenkään periksi antanut, enkä anna tälläkään kertaa. Onhan tässä vielä aikaa 4 viikkoa, eli monen monta treeniä ehtii heittämään ja sitten kisaviikolla katsellaan mikä on kunto.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti