torstai 17. maaliskuuta 2016

Suunnitelmiin pieni muutos

Niinhän siinä taas kävi, että hyvän jakson jälkeen iski maanantaiaamuun pienen kurkkukivun. Aika lievänä on tauti pysynyt ja tänään olisin varmaan jo lenkkikuntoinen. Pelataanpa nyt kuitenkin varman päälle, eli lepään vielä tämän päivän ja huomisen aloitan sitten kevyellä lenkillä.

Lauantaisen Aktia cupin kisan jätän myös väliin. Ei ole järkeä lähteä ajamaan 500 kilometriä juostakseen ehkä puolikuntoisena maantien laitaa 5 kilometriä sinne ja toiset takaisin. Parempana vaihtoehtona näen hyvän vauhtikestävyystreenin launtaina ja pitkän lenkin sunnuntaina, nämä siis kotona Joensuussa. Harmi juttu, ilmeisesti olisi ollut kovatasoinen kisailu tulossa ja siinä imussa olisin voinut juosta ihan kohtuullisen tuloksenkin.

Ehkä olen tässä ollut jopa aavistuksen verran helpottuneena tästä flunssasta. Nimittäin nyt on aika paljon pienempi todennäköisyys olla sairaana kisaviikolla. Yleensä paine sairastumisesta kasvaa viimeisellä viikolla lähes musertaviin mittasuhteisiin, nyt voi olla rennommin mielin ja odotella tulevaa juoksua sillä olettamuksella, että kenties pääsisi jopa lähtöviivalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti