tiistai 22. maaliskuuta 2016

14 / 16

Ma
Flunssa eli lepo

Ti
Lepo

Ke
Lepo

To
Lepo

Pe
juoksua 7 km @4'40
juoksua 12 km @4'35

La
juoksua 20 km, sis. 15 km vauhtileikittely (2min @3'30 + 1min @4'00) keskivauhti 3'39
juoksua 6,2 km @4'50

Su
juoksua 33 km @4'34

Yhteensä 5h 48min ja 78 km

Edellisellä viikolla kulkikin niin ihmeellisen helposti että joku pieni takapakki oli odotettavissa. Onneksi selvisin harvinaislaatuisesti neljän päivän pikkuflunssalla, sillä ei pitäisi kuntoon olla mitään merkitystä.

Perjantaina tein pari kevyttä lenkkiä totutellen. Launtain vauhtileikittely matolla onnistui samoilla vauhdeilla kuin edelliselläkin viikolla, mutta tuntuma oli ahdistava ja lopuksi jouduin hieman nojailemaan polviin. Sunnuntaina juoksentelin kipeillä jaloilla 33 kilometriä, jos edellisen viikon 37 kilsanen sujui oudon helposti, niin tämä oli sitä tuttua jäykkää pitkän lenkin menoa.

Treenaan nyt ihan huolella perjantaihin saakka, jolloin ohjelmassa on viimeinen pitkä jynkytys. Sen jälkeen rentoudun ja alan keräämään voimia. Jos vire tuntuu hyvältä niin käyn juoksemassa pääsiäismaanantaina Pyhäselän Malmijuoksun. Jos olen väsynyt, niin en juokse.

Näitä terroristi-iskuja seuraillessa tulee väkisinkin mieleen, miten helppo olisi iskeä esimerkiksi jonkun ison maratonin lähtöpaikalla. Pariisissakin tulee olemaan 50 000 ihmistä yhdessä kasassa, siinäpä sitä syntyisi perin surullista jälkeä. Riski on toki pieni, mutta on se aika ikävää että tämmöisiä ajatuksia edes tulee mieleen.

Tässä vielä pari otosta tämän päivän aamulenkiltä Pyhäselän jäältä. - 18 ei juurikaan tuntunut tyynellä kelillä.




1 kommentti: