perjantai 7. huhtikuuta 2017

75/77

Aamulla Vantaanjoen varressa 3 km lämmittelyn jälkeen 2km reipastakovaa 7'09 ja kilometrin palauttelun jälkeen 1 km 3'13. Siinä oli minun viimeistelytreeni, juoksuhan tuntui jopa hyvältä.

Aamupala ja autokyydillä lentokentälle. Lensimme Amsterdamiin. Koneessa vieressäni istui Antti Hyttinen niminen henkilö, joka kertoi lähtevänsä hakemaan jopa 2.30 alitusta. Harjoittelu oli kuulemma sujunut hyvin joten tavoite oli kova. Se on oikeaa meininkiä. Amsterdamissa kävimme syömässä ja otimme junan Rotterdamin keskusasemalle. Junasta lähtiessä joku nainen antoi alla olevan kuvan, jonka hän oli minusta piirtänyt matkan aikana.


Perille päästyämme ohjelmassa olivat päiväunet, minkä jälkeen lähdimme kaupungille. Maratonreissuilla tärkeää on aistia kaupungin tunnelmaa ja Rotterdam ei etukäteen antanut minkäänlaista tunnetta. Onhan joku Pariisi kaupunkina vähän eri luokkaa, mutta oma tunnelmansa tässäkin kaupungissa on. Ainakin omituisia taloja löytyy. Eikä tarvinnut kävellä hotellin ovesta kuin 10 metriä ja huumeita tarjottiin heti. Ei ostettu.











Numeroiden hakemisen jälkeen kävimme syömässä ja yritimme etsiä ns.  ruokakauppaa. Sitähän ei löytynyt, ei sitten mistään. Ilmeisesti täällä ihmiset eivät käytä elintarvikkeita ja syövät ulkona. Lopulta iltakaljat piti hakea rautatieasemalta. Siellä oli joku kioski.

Illalla vielä hyvät venyttelyt ja unta ei tarvinnut ähkystä huolimatta odotella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti