keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

73/77

Olisko olo jopa vähän parempi kuin eilen, taitaa olla ellen väärin tulkitse. Hermo meinasi pettää ja olin jo lähdössä lenkille, mutta järki voitti ja siirsin lenkin huomisaamuun. Illalla aloitin jo kevyen tankkauksen. Vetelen normaalilla ruokavaliolla muuten, mutta siemailen kiisseliä ja tankkausjuomaan silleen että päivään tulee se 500-600 grammaa hiilihydraatteja. Tänään en siihen päässyt ja huomenna pitääkin tämän asian suhteen aloittaa tositoimet.

Jos hyvin käy niin tämä kolmen päivän lepo johtaa hyvään kulkuun. Vuonna 2012 ennen Vantaan Jukolaa juoksu oli ollut aika nihkeää koko alkukauden, vaikka treenit olivat sujuneet hyvin. Sitten tuli joku polvikipu ja jouduin lepäämään kisaviikolla maanantaista keskiviikkoon. Kisaa ennen sain tehtyä pari lenkkiä ja tuntuma palasi. Jukolan kolmannella osuudella olikin sitten hirveä kulku päällä, sai tykitellä ihan kunnolla ja juoksu oli iloista. Tästä haetaan itseluottamusta tällä kertaa.

Virallinen tavoitteeni sunnuntaina on alittaa 2:35.00, eli vähimmäistavoite on 2:34.59. Alkuvauhti määräytyy puhtaasti tunteella ja sitä on tarkoitus ylläpitää koko matka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti