keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

4/13

Tässä lyhyt lomapäivitys mökiltä. Päivitys tapahtuu uuden sukupolven älypuhelimella ja kansainvälisen internet-verkon avustuksella.

Hyvä viikko taas takana. Kahdella lepopäivällä taisi tulla noin 130 kilsaa juoksentelua. Tiistaina 10x1min hiekkatiellä minuutin palautuksella.  Torstaina vauhtileikittelyä 10x1600m/400m eli 20km josta 16 maratonvauhtia. Sunnuntaina vielä Kolilla 38
km klo 04.48 lähtien. Tuo vastasi mielestäni 45 kilometrin lenkkiä tiellä. Uusi vaarojen maratonin reitti on sikamakea mutta vielä raskaampi kuin entinen. Nyt juoksijat pääsevät näkemään kaikki Kolin ja Mäkrän hienoimmat polut eikä tietä ole juuri lainkaan. On tuo poluilla juoksu kyllä melkoista taiteilua, koko ajan saa pelätä koska nilkka menee poikki. Nilkat on mulla aika loppu suunnistuksen jäljiltä.

Tällä hetkellä jaksan mutten kerkeä. Jossain vaiheessa pitäisi alkaa myös kerkeämään ja samalla jaksamaan. Kaikki aikanaan.

Tässä vielä kuvia sunnuntain aamuyön selfie-lenkiltä.1 kommentti:

  1. Komeeta settiä. Ekassa selfiessä naaman ilme kysyy, että kenen idea tämä oli, mutta viimeinen selfie vastaa, että sub230-maratoonarin! Ja tervetuloa Pirkkalan hölkkään ens viikon keskiviikkona, niin alkaa kerkeemään.

    VastaaPoista