maanantai 18. heinäkuuta 2016

3/13

Taas on viikko saatu laputeltua. Ajattelin että harjoitukset saattaisivat jäädä vähemmälle ja valvominen enemmälle, mutta toisin kävi. Kaikki on vauvan kanssa lähtenyt rullaamaan oikein hyvin, ja peruslenkkien juokseminen työmatkoina tuntuu säästävän aikaa mukavasti. Kun vielä hampaita kiristellen sain pysyteltyä pois Ilosaarirokista, niin hyvä.

Maanantain lepopäivän jälkeen vedin tiistaista torstaille peruskaavalla kymppi aamulla, kymppi illalla. Tiistaina tuli sentään pientä muutosta jytkytykseen, kun juostiin faija-porukalla minuutin vetoja lasten liikkarin aikana. Vanha ratatähti Oinosen Jussikin saatiin mukaan ekoihin vetoihin.

Perjantaina menin Pyylammen Tomin kanssa Kitteelle Hevonkuusen heinähölkkään. Kyseessä on erittäin pieni, mutta sympaattisuudessaan hieno hölkkätapahtuma. Reitti oli 13,8 kilometriä pitkä, pääosin mäkisiä hiekkateitä kiertelevä ja yllättävän viihtyisä latu. Juoksin kisan kiihtyvänä treeninä keskivauhdilla 3'33/km.

Lauantaina kieriskelin ja pyöriskelin rokkituskissani koko päivän. Erehdyin juoksemaan päivällä kaupungilla ja näin ne kaikki onnelliset ihmiset tölkit kourassa. Olisi pitänyt pysytellä esikaupunkialueilla.

Sunnuntaina vedin sitten kostona kaikille krapulaisille 38 kilometrin lenkin. Siinä vaiheessa tuntui aika hyvältä, tai siis sen lenkin jälkeen.

Tässä viikon lenkkeilyt:

Ma
lepo

Ti
Juoksua töistä 9,6 km @4'34
Liikkarilenkki 9,3 km @4'19, sis. 10x1'/1' rentoa täysiä

Ke
Juoksua ja polkujuoksu töihin 10,5 km @4'58
Juoksua ja polkujuoksua töistä 11,4 km @4'44

To
Jumppaa 26 min + juoksua töihin 10,4 km @4'36
Juoksua töistä 10,2 km @4'39

Pe
Hölkkää 5,8 km @5'26 tyttären kanssa yhteislenkki
Juoksua 13,8 km @3'33 + verkat 4 km
Hevonkuusen heinähölkkä

La
Juoksua 15 km @4'50

Su
Juoksua 38 km @4'41

Yhteensä 138 km mikä on hyvä määrä yhdellä lepopäivällä.

Palaan sittenkin kokopäivätöihin 8.8. alkaen. Tämä muuttaa treenisuunnitelmia siten, että yritän nyt siihen saakka juosta vähän isompia määriä tyyliin 120-150 km /vko. Tuosta päivästä alkaen vedän sitten samalla sapluunalla kuin viime syksynä ennen Frankfurtia eli haen vauhtia ja samalla maratonkestävyyttä jalkoihin. Nyt tarkoituksena on vain juosta mahdollisimman usein ja mielellään kaksi kertaa päivässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti