perjantai 22. huhtikuuta 2016

Kalenteri

Suunnistusliiton lisenssi on lunastettu ja ensimmäiset ilmoittautumiset tehty. Joensuussakin alkavat parhaat hiihtokelit jäädä vääjäämättömästi taakse, joten kenties tässä ihan lähiaikoina suunnittelen jonnekin metsään suunnistusradan ja lähden kokeilemaan miltä se tuntuu.

Jos joku aktiivinen lukija sattui huomaamaan Karjalaisen jutun otsikon netissä, niin sehän meni jotenkin siiheen tyyliin että meikäläinen tekee paluuta huipulle. Täytyy korjata sen verran, etten ole huipulle tekemässä paluuta. Itse asiassa omilla kriteereilläni en edes huipulla ole ollut. Tarkoitus on yrittää juosta Jukolan viestissä mahdollisimman hyvä osuusaika, ja siinä kaikki.

Tässä kevään kalenteri:

5.5. Rakas-rastit Lappeenranta
7.5. Kevätsuunnistus, Kouvola
15.5. Joensuu maratonin 10km tai mahdollisesti Tiomila
21.-22.5. Rajarastit, Joutseno
5.6. SM-keskimatka, Anttola
11.6. HHM, Helsinki
18.-19.6. Jukolan viesti, Lappeenranta

Omalta kohdaltani suunnistus loppui syksyllä 2014 SM-viestiin muistaakseni Mäntsälässä. Sen jälkeen olen suunnistanut seitsemän kertaa, joten tuntuma saattaa olla hieman kadoksissa. Mielenkiintoista nähdä miten tämä tauko näkyy käytännössä. Ehkäpä tauko on tehnyt vain hyvää, mistäs sen tietää. Ei kai kartat ole vuodessa mihinkään muuttunut ja edelleen tiedän kaikki karttamerkit, suunnankin osaan ottaa. Maastoaskeleesta ei tarvitse olla huolissaan, koska näillä nilkoilla metsässä kulkee sitä paremmin mitä vähemmän siellä juoksee.

Kunhan nyt ensin saisin sen ekan treenin tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti