perjantai 6. toukokuuta 2016

Kuukausi maratonista ja suunnistuskausi avattu

Tällä kertaa maratonista palautuminen sujui erittäin hyvin. Kahdella aikaisemmalla kerralla on mennyt kuukausi ennen kuin juoksu on alkanut sujumaan ja vaivat hellittäneet, nyt tein jo viikko Pariisin jälkeen pitkän lenkin.

Aloitin myös voimaharjoittelun ihan saliolosuhteissa. Samoin nopeutta olen tehnyt jotta maratonhitaus poistuisi väliaikaisesti elimistöstä. Kunto tuntuu olevan itse asiassa nyt parempi kuin ennen Pariisia.

Eilen avasin suunnistuskauden Lappeenrannan kansallisissa. Jätän suunnistusharjoitusten määrän omaan tietooni, eikä se nyt ole oleellistakaan. Ennen lähtöä ei ollut mitään käryä mitä on tulossa. Kaikki väliltä katastrofi - unelmasuoritus oli mahdollista.

Suunnistus tuntui kuitenkin ihan samalta kuin aina ennenkin, eikä mielestäni sujuvuudessakaan ollut suurempia puutteita. Yksi reitinvalinta meni maratoonarilta tietä kierrellessä ja siinä tuli pientä tappiota, joka tapauksessa tosi tyytyväinen olen suoritukseen ja tulokseen.

Huomenna jatketaan Kouvolassa hieman pidemmällä kisalla. Ja viikon päästä Tiomilassa jos ei joukkueessa niin paikalla olevana varamiehenä.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti