maanantai 7. elokuuta 2017

Prosessi keskeytyi heti alkuunsa - toistaiseksi

Enpä ehtinyt tällä kertaa kovin pitkälle, ennen kuin keho asetti esteen juoksulle ja myös muulle liikkumiselle. Maanantaina juoksin työmatkat kevyesti, tiistaina heti aamusta ennen töitä radalla 3 km vk ja 10x200 m sekä töistä kotiin kevyt lenkki. Keskiviikkona juoksin työmatkan mutkan kautta 14 km, mutta 10 km jälkeen alaselkään alkoi koskemaan ja juoksusta hävisi lennokkuus. Jos sitä nyt oli ollutkaan. Sen jälkeen olenkin kärvistellyt jatkuvasta alaselän kivusta kärsien. Tosin täytyy todeta, että tällä hetkellä tilanne on kenties menossa parempaan suuntaan.

Minullahan on ollut selkärankareumaan biologiset lääkkeet käytössä tammikuusta 2011 lähtien. Maanantaina oli lääkärikäynti asiaan liittyen, ja päätimme kokeilla nyt hetken aikaa ilman lääkkeitä. Tämä siksi, että tilanne on ollut stabiili jo monta vuotta. Aika hauskasti kivut alkoivat heti perään, joten olen nyt yhteydessä lääkäriin ettei lopetetakaan lääkitystä.

Joka tapauksessa saattaapi tuo SM-maraton jäädä haaveilun asteelle tällä kertaa. Kunto on aika huono ja aikaa olisi vain 6 viikkoa. Mutta katsotaan nyt vielä pari päivää mihin tämä kääntyy.

Valenciaan on vielä yli kolme kuukautta, joten sille projektille tämä tekee vain hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti