maanantai 25. tammikuuta 2016

6 / 16

Ma
Lepo

Ti
Lepo

Ke
Lepo

To
Lepo

Pe
Lepo

La
Lepo

Su
Lepo

No niin. Koko viikko meni flunssassa ja viikonloppuna oli sitten #herrasmiesmatka Kotkan seudulla. Eipä parantunut flunssa sielläkään kuten arvata saattaa. Jos olisin ammattiurheilija, niin olisin tuon mukavan tapahtuman jättänyt väliin. Jotkut asiat ovat kuitenkin jopa tärkeämpiä kuin maratonharrastuneisuus.

Kyseessä on virustauti, eli tämä on nyt vaan kärsittävä. Koko elämänsä kun on tottunut lenkkeilyyn, niin elimistö kaipaa jatkuvaa fyysistä rasitusta. Jos ei sitä saa, niin mielikään ei ole hyvä. Se näissä sairasteluissa on aina rankinta.

Pariisin osalta aika alkaa käydä turhan vähiin, koska lähtötaso oli jo silloin joulukuun lopulla turhan alhaalla. 3,5 viikkoa sain jo tehtyä ihan hyvää duunia, mutta nyt on kasassa 2 viikkoa täyttä lepoa ja olen taas lähtötasolla. Ehkä jopa sen alapuolella.

Ehkäpä olisi hyvä lähteä rakentamaan kaikessa rauhassa kuntoa Jukolaan ja syksyn Berliinin maratonille, ja juosta Pariisissa hieman rauhallisemmilla tavoitteilla. Jokuhan tässä mättää kun jatkuvasti nämä taudit iskeytyy kiinni. Siinä mielessä kiukulla tehty nopeaan kunnon nostoon riskillä tähtäävä projekti ei välttämättä ole kuitenkaan se paras ratkaisu jos tavoitteena on saattaa elimistöä tasapainoon.

1 kommentti:

  1. YMPÄRISUUNNITELMA SINGLEILLE, SYRILLE JA HERPEILLE, Hv / Aids 5 vuotta sitten minulla oli syyliä, minua hoidettiin nesteellä, jota levitettiin syyliin, jotka jatkoivat kasvua ja leviämistä ... Seuraavat 2 lääkäriä tekivät laserleikkauksen niiden poistamiseksi. Vuosi leikkauksen jälkeen he kasvoivat takaisin lähelle paikkaa, missä ensimmäiset olivat, joten minulle lopulta kerrottiin, että se oli SHINGLE. Minulla on ollut se hyvin kauan, sain sen huijattavalta poikaystäväni kädeltä ja sain selville, että hän oli myös saanut tartunnan ja lopetin välisen suhteen. Syylät olivat niin hämmentyneitä, koska ne alkoivat levitä kaikkialle. Olen käsitellyt näitä asioita hyvin kauan. Viimeinen hoito, jonka otin, oli noin 2 vuotta sitten, ja hain luonnollista hoitoa Dr.JAMESin yrttilääkkeeltä, viikko hoidon levittämisen jälkeen kaikki syylät olivat poissa. Nyt on 2 vuotta ja muutama kuukausi, minulla ei ole yhtäkään syyliä tai mitään SHINGLE-oireita. wow "" se on hienoa, tohtori JAMES on vihdoin parantanut minut. Jokainen, joka asuu SHINGLESin kanssa, ottaa yhteyttä Dr.JAMESiin luonnollisiin hoitoihin. Tätä kasviperäistä lääkettä on helppo juoda ilman sivuvaikutuksia. Dr.James on parantanut sairauksia, kuten Parkinsonin tauti, skitsofrenia, keuhkosyöpä, rintasyöpä, kolo-peräsuolisyöpä, verisyöpä, eturauhassyöpä, epilepsia Dupuytrenin tauti, keliakia, Creutzfeldt – Jakobin tauti, aivojen amyloidiangiopatia, ataksia, niveltulehdus, Amyotrofinen lateraaliskleroosi, fibromyalgia, fluorokinolonimyrkyllisyys
    Oireyhtymä Fibrodysplasia Ossificans ProgresS skleroosi, kohtaukset, Alzheimerin tauti, lisämunuaiskuoren karsinooma Astma, allergiset sairaudet, Copd, glaukooma, kaihi, makulaarinen rappeuma, sydän- ja verisuonisairaudet, keuhkosairaudet. , Verenpainetauti, Lymen tauti, verisyöpä, aivosyöpä, rintasyöpä, keuhkosyöpä, munuaissyöpä, HIV / aids, herpesvirus, hepatiitti B, maksatulehdus, diabetes, fibroosi. Ota yhteyttä tohtori Jmaesiin, joka paransi minut sähköpostitse [drjamesherbalmix@gmail.com]. .

    VastaaPoista